Yoga les

Ben je klaar voor een leuke en inspirerende ontdekkingsreis in de wereld die yoga heet?

Heb je er al vaker over gedacht met yoga te beginnen, maar heb je het tot nog toe uitgesteld?

Kom aan boord, meld je aan en doe met ons mee in Steenwijk.

 

 

 

Hatha yoga

Hatha yoga is in het westen de bekendste yogastroming. Hatha yoga is vooral bekend als een manier om je lichaam te ontwikkelen en stress te voorkomen of op te heffen.

 

Mindfulness yoga

Mindfulness yoga is een vorm van Hatha yoga waarbij de techniek van meditatie op de voorgrond ligt. Dit betekent dat in actieve vorm, door het uitvoeren van verfijnde bewegingsoefeningen, opmerkzaamheid (mindfulness) beoefend en gescherpt wordt.

Yin yoga

Yin yoga richt zich op het bindweefsel ook wel fascia genoemd. Fascia zit overal in ons lichaam en zit om onze spieren heen. Het vormt als het ware een band om botten, spieren en organen heen.

Lu Jong

In Lu Jong yoga worden vloeiende bewegingen gecombineerd met een bewuste ademhaling. De bewegingen zijn krachtig en hebben direct een gunstig effect op je vitaliteit, gezondheid, kracht, innerlijke rust en je bewustzijn.

Raja yoga

Met behulp van lichaamshoudingen en ademhalingsoefeningen maakt het doen van yoga je bewust van spanning en ontspanning. Door jezelf te observeren en je concentratie en aandacht te verdiepen, breng je een alles verbindende energiestroom op gang!

Senioren yoga

De yoga in deze seniorenlessen is een milde vorm van yoga. We combineren de bewegingen met een bewuste ademhaling.

Wees stevig als een berg en beweeglijk als een rivier